2013. augusztus 18., vasárnap

Egyperces

Én azért szeretek az internet segítségével, weboldallal dolgozni, mert egy váratlan találkozás alkalmával beszélgethetünk bármiről, érdeklődhetünk a másik hogylétéről. A beszélgetés végén csak átadom a honlapom címét, és annyit mondok:

- Elindítottam egy vállalkozást, amely ma még másodbevétel, de azért dolgozom, hogy egy év múlva a jelenlegi jövedelmem háromszorosát biztosítsa a családom számára. Nagyon sok érv szól mellette. De az volna a legjobb, ha magad tájékozódnál az oldalon. Tessék a weboldalam elérési címe! Örülnék, ha tudnák együttműködni ebben a projectben!
Holnap üljünk le, és beszéljük meg egy kávé mellett, hogy neked mi tetszik belőle, számodra mit adna ez az üzlet!

A másik oka annak, hogy szeretek weboldallal dolgozni, hogy egy névjeggyel bárkit meg lehet "ajándékozni", szólítani.
Néhány hete a következő történt. Egy Volvo XC 70-es autó parkolt a munkahelyemen. A kedvenc autóm. A névjegyem hátoldalára írtam. "Ilyen autót szeretnék. Kérem, segítsen!" Kb. másfél óra múlva már hívott is a gazdája. A többi folyamatban :-)

Szeretek weboldallal dolgozni még azért is, mert dolgozik az helyettem. Gyakran nem is tudok róla. Ha egy intelligens, információt önállóan is feldolgozni képes ember jut hozzá, akkor mindent megtud a termékekről is, és az üzletről is, ki tudja szolgálni magát, de természetesen bármiben kérheti a segítségemet is. Kiváló hatástöbbszöröző eszköz!

Ha hozzám kapcsolódik, akkor segítek abban, hogy Önnek is legyen ilyen honlapja, hogy a világ minden táján legyenek vásárlói.

www.benkezoltan.hu