2013. augusztus 15., csütörtök

A legegyszerűbb üzlet

Képzeld el, amikor egy új terméket dob piacra az FLP, és van 780 fogyasztó a csoportodban! Óriási!

Ezen a linken egy remek tájékoztatót olvashatsz az ábráról:

A zöld körök nem biztos, hogy nálad közvetlenül regisztrált fogyasztót jelentenek. Lehet, hogy a komoly fogyasztóidat és/vagy munkatársaidat az ismerőseid ismerőseinek ismerősei által fogod megismerni. Ahogyan az alatta lévő ábra is mutatja. Ha nem csatlakozik hozzám a narancs színű munkatársam, akkor talán sosem csatlakozik hozzám egy Amerikában élő férfi, aki ma minden munkatársamnál aktívabb. Remek ember! A narancsnak köszönhetem. Egykor ő is csak azért kapcsolódott a programhoz, mert nem akarta elfogadni, hogy élete végéig gyógyszereken kell élnie. Ekkor mondott igent a termékekre...csak közben néhány embernek elmondta jó tapasztalatait, amit megirigyelve ők is csatlakoztak fogyasztóként...és így tovább...és így tovább, majd egyszer eljutott a hálózatom a tengeren túlra is. Ugye milyen nagyszerű az FLP!

Csak 5 komoly fogyasztóra van szükséged ahhoz, hogy 780, vagy később még annál is sokkal több fogyasztód legyen a csoportodban.
Ha 780 ember havonta csak 1db terméket vásárol a csoportban, már akkor is jelentős, európai fizetésnek megfelelő bónuszra számíthatsz. Nem adtál el terméket senkinek. Öt komoly fogyasztót kerestél, és találtál. Van rá időd? Szerintem még sokkal több is van!

Hogyan lehet ingyen a termék? Az egyik zöld körödnek elmondod a hírt. Neked ingyen vannak a termékeid, mert kerestél öt komoly embert a csoportodba. Komoly ember = fogyasztja a terméket, és erre ösztönöz másokat is. Majd egy másik zöld körödnek elmondod a még jobb hírt, hogy már az egyik zöld körödnek is ingyen vannak a termékei, mert talált öt fogyasztót, és meg is tanította őket arra, hogy miként szerezhetnek ők is öt komoly embert. Ilyen egyszerűen növekszik a csoportod. Ha mindenki csak az ingyenesség miatt kínálná a termékeket, amelyeket egy életen át szeretne fogyasztani (és ingyen mégis csak jobb), akkor is megnő a hálózatod akkorára, hogy jelentős mértékben tudj változtatni az életeden.