2013. augusztus 15., csütörtök

Lehet ingyen?

Az FLP-ben van lehetőséged arra, hogy a saját termékfogyasztásod INGYEN legyen számodra.
Ezt sehol máshol nem tudod megtenni. A termék csak annyival kerül többe, amennyivel többet is tud. Suzuki - Mercedes. Egy autóval kapcsolatban nem mindenkinek igénye az, hogy annyi mindent tudjon, mint amennyit a gyártó kínál. De vajon ez a helyzet az egészségünkkel kapcsolatban is? Jobb volna szervezetünk számára a legjobb hatóanyagokat megadnunk, hogy egészségesen, vitálisan, aktívan éljünk? Főleg akkor, ha ez még ingyen is lehet a számunkra. Az FLP termékei középtávon biztosan jobban megérik az árukat, mint a piacon lévő egyéb gyártók termékei. Aki fogyasztja a termékeinket, az tudja miért, az érzi a különbséget. De esetenként már rövid távon is (1-2 hónap) jobban megérik az árukat.

Ez megér egy külön beszélgetést! Kattints ide részletesebb magyarázatért!

Menj be a kínaiba, vásárolj egy farmert 3000Ft-ért! Milyen érzés, amikor megtudod, hogy ugyanazt a nadrágot 400Ft-ért is megvehetnéd? Igen, megvehetnéd, csak még 2-3 konténernyi farmer társaságában. Azt a néhány ezer nadrágot vagy elhordod, vagy elajándékozod, vagy eladod. Az FLP-nél ha egyszer elérsz egy kedvezményes szintet, akkor az a kedvezmény mindentől függetlenül örökre megillet téged.

Néhányan már kijelentették nekem, hogy nem akarják, hogy rajtuk bárki is meggazdagodjon. Azt senki sem szeretné. De itt másról van szó.
Miként tudod értékesíteni a néhány-ezer nadrágot egy hónap alatt?
Ha bevonsz másokat is a folyamatba. Így természetesen őket is megilleti a jutalékod egy része. Amit egymagad képtelen lennél elvégezni, abban segítenek mások is. A jutalékon természetesen igazságosan, az elvégzett munka arányában osztoznotok kell. Tehát a hálózatban senki nem gazdagodik meg senkin. Együtt gazdagodnak meg az emberek, mert együttesen tudnak akkora forgalmat létrehozni, amely által egyrészt komoly kedvezményben részesülnek, másrészt a forgalom után természetesen jutalékot kapnak. Azt a jutalékot, amelyet egyébként a hagyományos értékesítés folyamán kifizet a gyártól az elvégzett munkáért az importőrnek, nagykereskedőnek, reklámozó partnereknek (rengeteget) és a kiskereskedőknek.

Remélem, sikerült érthetővé tennem ezt a kérdést! (Az FLP-ben nincs nadrág, csak példaként hoztam fel. :-) )

Az FLP-nél használt árrés 52%. Ez jóval elmarad a kínai termékeknél használt árrésnél. De gyakran kevesebb a sportruházatnál, építőanyagoknál, és még nagyon sok, naponta vásárolt hétköznapi termékek árrésénél is. Elég néhány magyarországi multi cégnél szétnéznünk, ahol hetente vásárolunk (Tes.o, Au..an stb.). És sosem lesznek számunkra olcsóbbak, ezt nem lehet elégszer kihangsúlyozni.