2013. augusztus 15., csütörtök

Bölcsőtől a sírig

Az ember általában 25 éves koráig tanul, és már gyakran ezen évek alatt eldől a sorsa a következő 40 évre is. Természetesen ez nem igaz mindenkire, de a többségre igen. A következő negyven évben már nehezebb változtatni helyzetünkön, hiszen a családalapítás, a gyermekek, a munka, a másodállás mind-mind a szabadidőnket csorbítják. 

Ez a kártya arra döbbent rá, hogy 3 év nem olyan sok az életünkből ahhoz, hogy valami olyanhoz fogjunk, ami talán kevésbé szimpatikus számunkra, ellenben rengeteget változtat életminőségünkön. Vagyis nekünk van egy ajánlatunk a jelöltünk számára, amellyel 3 év alatt jelentősen változtathat életminőségén. Mindegy, hogy mikor, csak tegye meg.

Az emberek gyakran tanulnak valamilyen másik szakmát a 40 év során. Egyesek többször is átképzéseken vesznek részt. Összességében még több időt is fordítanak rá, mint 3 év. Teszik ezt annak ellenére, hogy nem jár olyan eredménnyel, mintha az energiájukat és idejüket az FLP-re fordítanák. Gyakran képesek 4 félévet (heti 10 órát) és 200-500EFt-ot áldozni havi br.15.000Ft béremelésért.