2013. augusztus 15., csütörtök

Cashflow négyszög

Ez a kártya két dologra világít rá. Az egyik, hogy a szereteten kívül mindenkinek fontos kell, hogy legyen az egészsége és vitalitása, hogy több szabadideje legyen, hogy legyen elegendő pénze. Tudjuk, hogy ez mindenkit érint, csak sajnos nem érdekel mindenkit. De azért vagyunk mi, hogy erre és a megoldásra felhívjuk a figyelmet.

A következőket kell világosan látni! Ha az időd felett elveszíted a kontrollt, akkor előbb vagy utóbb az egészséged felett is el fogod veszíteni. Ha a pénzed felett elveszíted a kontrollt, akkor szintén előbb vagy utóbb elveszíted majd az egészséged felett is a kontrollt. Ha az időd és pénzed felett is elveszíted a kontrollt, akkor szinte biztos, hogy hamar és gyakran visszafordíthatatlanul elveszíted a kontrollt az egészséged felett. Ezt érdemes komolyan átgondolnod!

A másik a cashflow négyszög. Abban a negyedben vagy, ahonnan a legtöbb pénzt keresed. Szíve mélyén mindenki befektetésből élne, mert azzal jár a legtöbb szabadidő.
A legtöbben alkalmazottként és egyénileg vállalkozóként dolgozunk. Ezeknek több korlátja is van, amelyet a legtöbben szívesen átlépnénk. Az FLP mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy jövedelmeinek nagy részét "C" negyedesként szerezze meg, így több szabadidőhöz és nagyobb jövedelemhez, anyagi biztonsághoz juthat. Kockázat nélkül megteremtheti a fokozatos átmenetet. A munkája megtartása mellett ("A") lehet "E" és "C" negyedes jövedelme is!

Több információért kattints ide!