2015. augusztus 30., vasárnap

A türelem rózsát terem

"A hálózat növekedésének jeleit türelmetlen várakozás jellemzi."

Amikor arról beszélek egy jelöltnek, vagy egy kezdő munkatársnak, hogy az idő múlásával, a vásárlók számának növekedésével, valamint már 2-3 új (akár mélységi) üzleti partner elindításával hihetetlen módon felgyorsul a hálózat növekedése... Nos, nehezen tudják elképzelni, hogy mennyire. Sokakat akadályoz az elindulásban az, hogy nem hiszik el, mekkorára képes nőni 3-5 barát, ismerős elindításával ez az üzlet.

Rolf Kipp német hálózatépítőnek a csoportjában már több, mint 60 millió vásárló van úgy, hogy eddig még alig többen, mint ötvenen vették komolyan az ajánlatát.

Ide kattintva két rövid videót nézhetsz meg Rolf Kippről.


Hogyan nyugtatom meg a jelöltet, az új munkatársamat? Nézzük egy picit részletesebben egy egyszerű példa segítségével!

Kétszer kettő az négy - Talán többen azt gondolják, hogy a matematikai modell az csak egy elméleti modell, de a nagy számok törvénye működik. Érdemes ezzel a 2 hatványaival kezdeni az MLM bemutatását.


Kezdjük el használni a "szponzorálni" kifejezést. Írjuk a 2x2-es mellé a 3x3-mal a szorzást, mondjuk azt, hogy ebben az esetben már 3 embert szponzorálsz, és ezt a 3 embert megtanítod arra (és itt már a "tanítani" kifejezést is bevezetjük), hogy ők is szponzoráljanak a segítségünkkel egyenként hármat, akkor máris kilenc embered van a hálózatodban. A szorzás végeztével mutass rá, hogy a 16 és a 81 között 65 a különbség, és az nagy különbség. De hívd fel a figyelmét arra, hogy a valódi különbség tulajdonképpen csak egy!


Majd mondd azt, hogy:
"Nézzük meg mi történik, ha mindenki egy helyett kettő emberrel szponzorál többet." Látható, hogy a különbség most még nagyobb. De a valódi különbség itt sem sokkal több, csak kettő helyett négy.


Az ötös számmal történő szorzást már csináltasd végig a jelölteddel. Bár tanult matematikát, mégis meg fog döbbenni, hogy mekkora a különbség a kettessel és az ötössel végzett szorzások között. A hálózatodban lévők száma már sokkal nagyobb különbséget mutat, pedig az egyénileg és komolyan szponzoráltak száma nem sokkal lett több, csak annyival, amennyivel még kényelmesen és eredményesen tudunk foglalkozni.
Nem arról van szó, hogy mindenkit aki szembe jön velünk az utcán be kell betonoznunk a hálózatunkba. Azt az 5 komoly embert kell megkeresnünk, akik értik, akik tudják, akik akarják.
Meg kell tanulni arra az öt komoly emberre fordítanod az időd 80%-át, akik az eredmény miatt akarnak hálózatot építeni. Mindenki másra, és más egyéb dologra az időd 20%-át fordítsd.
Ha ugyan erre tanítjuk munkatársainkat, számukra sem lesz görcsös az üzletépítés, viszont annál komolyabb eredménnyel jár majd. Természetes következménye lesz az 5 ember keresésének, hogy többen fogyasztóként, illetve kisebb célok megvalósítása céljából fognak csatlakozni hozzánk az 5 főn felül.


Ezen a ponton a korábban megkérdezett eladásra visszatérhetsz. Rámutatsz a 780-as számra. Azt mondod, hogy: "Ennyi fogyasztóval a csoportban vajon kinek kellene eladni? Ha mindenki csak keveset fogyaszt, akkor is egy jelentős mennyiségű forgalom generálódik a csoportban, amit egyedül, kereskedelmi módon, értékesítéssel te sosem tudnál teljesíteni. Éppen ezért már az elejétől fogva nem akarunk eladni."
Ahhoz, hogy ez sikerüljön, sokszor kell ugyanazt csinálni. Idővel meg lesz az eredménye. Türelem!

Tehát mindösszesen 3-5 komoly ember csatlakozásán, összefogásán múlik a sikerünk? Igen. Ez a 3-5 ember akár a testvérek, szülők, unokatestvérek is lehetnek? Igen. Ennyire egyszerű is lehetne? Igen. Vannak családok, akik ezt meg is értik.

Két nagyon beszédes kép. Kattints ide!


Mi történik, ha komolyan veszed a másolódást?
A hálózatépítés csodája - Másolódás, duplikáció

A hálózatépítés akkor kezd izgalmassá válni, amikor megérezzük, megtapasztaljuk az emberek duplázódásából vagy multiplikációjából származó növekedést.

Mit szeretnél inkább: 100.000.000 Forint készpénzt most, vagy 1 Forintot, amely naponta megduplázódik 30 napon keresztül?

tik-tak-tik-tak-tik-tak

A gondolkodási idő lejárt!

Ha a 100.000.000 Forintot választottad, s úgy gondolod, szép summával gyarapodtál, akkor most figyelj!

A duplázódás...

az 1. napon van 1 Forintod
a 2. napon van 2 Forintod
a 3. napon van 4 Forintod
a 10. napon van 512 Forintod
a 20. napon van 524.288 Forintod
a 25. napon van 16.777.216 Forintod
a 30. napon már 536.870.912 Forintod

A hálózatépítésben azt tanítjuk, hogy duplázd meg magad! Légy egy időben egyszerre több helyen, hogy olyan eredményeket érj el, amelyre önmagad sosem volnál képes! A Forever a lehetetlen megvalósulását kínálja számodra!

Természetesen ez elmélet, egy matematikai modell. A valóság azt mutatja, hogy nem duplázódnak naponta az "emberek" a Foreverben. De nem az a fontos, hogy bárki gyorsan növekedjen, hanem az, hogy (biztosan) növekedjen. Amit még mindenképpen szeretnék a figyelmedbe ajánlani, mert tapasztalatom szerint az emberek nem érzik a súlyát; hogy egy egészségesen növekvő hálózat felépítéséhez szükségtelen kifordulnod önmagadból (sőt!), szükségtelen kockázatot vállalnod, mindent egy lapra feltenned, mindenáron hajszolnod a sikert, az érdeklődőket, jelölteket... Csak légy úton, amennyire úton lehetsz, és haladsz majd te is, ahogyan mások is, akik úton vannak!



Amikor egy üzlet beindul (felépül)

Fekete Zsolt ennyi országból kap bónuszt (jövedelmet)...passzívan. 


Nem az a lényeg, hogy mennyi a jutalékod, hanem az, hogy mennyi szabadidőd marad a munka mellett. Az más kérdés, hogy amikor már szabadidőt is képes biztosítani számodra az üzlet, akkor már európai szintű jövedelmet biztosít számodra. Kellemes mellékhatás! Ez a hatástöbbszörözés, a duplikáció eredménye. Ez az FLP eredménye. Hidd el, nincs az a hálózatépítő, akinek volna közvetlen ráhatása, hogy ennyi országban termeljen profitot a hálózata! Erre mondjuk azt, hogy...

"Légy egyszerre több helyen, és érj el olyan eredményeket,
amelyekre egymagad sosem volnál képes!"

VAGY

"Tegyen többet, mint ami mások szerint szükséges!
Legyen merészebb, mint ami mások szerint biztonságos!
Álmodjon nagyobbat, mint ami mások szerint ésszerű!
...és többre számíthat, mint ami mások szerint lehetséges."


Neked van számod a csoportomban? Ha nincs, akkor készítsünk, hogy veled is megtörténhessen mindez! Keress elérhetőségeim valamelyikén!