2015. február 26., csütörtök

Hová tegyük a pénzünket... hová?!

Hogyan csalhattak a Buda-Cashnél? Kering pár elmélet.

Nem tudom megállni, hogy ne írjak ezzel kapcsolatban. Így vagy úgy folyamatosan próbálják elszívni a "pénzemberek" a "kisemberek" pénzeit. Mindig kitalálnak valamit... a láthatatlanok is, a kapzsik is. Trükköznek, bűnöznek... majd megmagyarázzák, a hatóságok a melléjük állnak, őket kártalanítja valami  korrupt közeg, Te meg futhatsz a pénzed után. Olyan ez, mint az egészségügy... Addig nem érted, addig nem érdekel, addig nem állsz mellé, amíg egy nehéz helyzetben nem tapasztalod meg. De addigra már elkéstél. ...elkéstél?

Nem tudom megállni, hogy csendbe maradjak. Van pénzem, és beteszem valahová... hogy fialjon... munka nélkül, így a legjobb.
"Tedd" a Foreverbe! Csak három-négy termék kipróbálása. Tudod, hogy hová tennéd? Magadba! Aztán egy kis ajánlói munka. Miért, nem szégyen! Gondold végig, hogy valójában mit is tennél, próbáld azt is elképzelni, hogy mi lenne az eredménye... számodra is, és közösségi szinten is! Én napokig tudnám sorolni a Forever előnyeit! ...sokat, fontosabbak még az anyagiaknál is. Te nem tudsz ilyenről? Pedig van... sok! Ahogyan léteznek angyalok is, és még... Ezekről sem tudsz? Szívesen beszélgetek veled... bármiről. De elég a nagyképűségből!

Tudod, hogy mi lehetne az eredménye? (és most csak az anyagiakról, mert most erre a botrányra kívánok reagálni)
Már néhány hónap alatt több bevételed, anyagi hasznod származhatna belőle, mint a banknak ajándékozott  pénzből (három-négy termék árának a sokszorosa / alacsony kamat, adó stb.).

Nagyképűség nélkül... Beszélgessünk!
Az elérhetőségeimet a honlap oldalán találod.