2013. szeptember 29., vasárnap

A gyönyörű és fiatalos arcért

A Föld egyetlen laboratóriuma sem képes hasonlót létrehozni, mint amit az aloe vera nyújt számunkra.
Manapság minden nő jobban vágyik a vegyi anyagokkal nem terhelt, természetes anyagokból készült, jó minőségű kozmetikumokra, mint valaha! A Forever Living Products termékeivel nemcsak szépek leszünk, hanem teljes biztonsággal tudjuk: minden, amit használunk, bőrünk ápolására is szolgál.


Forever Aloe Scrub többet jelent a mélytisztításnál. A különleges kombináció stabilizált aloe vera zselét és parányi jojoba golyócskákat tartalmaz. Finoman radírozza le az elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket, melyek elzárják a pórusokat és rontják a bőr textúráját.


Az R3 Factor krém segít a bőrünknek, hogy megőrizze természetes nedvességtartalmát, visszanyerje rugalmasságát, felfrissítse külső megjelenését. Az aloe vera gél, az oldódó kollagén és az alfa-hidroxi-sav gazdag kombinációja, melyet tovább erősít az A- és E-vitamin, amelyek létfontosságúak az egészséges, a szép bőr számára.


Az Alpha-E Factor enyhe, bőrpuhító hatású készítmény, amely E-, A-, C-vitamint, borágó olajat és Bisabololt tartalmaz. Ez az antioxidáns folyadék legyőzi a szabadgyökök okozta károkat, amelyek a bőr károsodásának 80%-áért felelősek.


Fleur de Jouvence, vagyis a Fiatalság virága. A szike nélküli plasztikai sebészet. Különleges arcpakolás. Megnyugtatja és feszesíti az arcbőrt. 


A Forever Marine Mask mélytisztító krém. Fenntartja a bőr egészséges szerkezetét az olyan természetes tengeri ásványokkal, mint a tengeri hínár és alga, melyhez még hozzáadódnak az aloe vera, a méz és az uborka kivonat kiváló nedvesítő és kondicionáló tulajdonságai. A könnyen alkalmazható, mélyre hatoló maszk hatására bőrünk felfrissül és újjáéled.


A Forever Alluring Eyes a szem körül használható revitalizáló krém. Csökkenti a ráncokat, a finom vonalak és szem alatti karikák megjelenését.


Ha megtetszett valamelyik termék, keress elérhetőségeimen, és megbeszéljük hogyan juthatsz hozzá a legolcsóbban!

(+36-70) 9477256 / benkez@gmail.com / Skype:csenbenke