2013. szeptember 25., szerda

220V

Csak egy rövid ideig töltésre kell tenni az embereket. Csak be kell dugni őket a 220V-ba. Fel kell ébreszteni, rázni őket. Mert minden ember tud, és szívesen lelkesedik valamiért.

Ez a feltöltődés, villámcsapás érheti őket egy rendezvény által, könyv, DVD, internetes információk, négy- vagy hatszemközti beszélgetés által. Ha megkérdezed a másik embert, és még figyelsz is rá, akkor elmondja neked. Érdeklődj őszintén!

Ha kinyílt, akkor megmutatod neki, hogy te miként műveled a kertedet. Elmagyarázod, megmutatod, felelsz a kérdéseire...egyszóval tanítod.
Ne kapálsz az ő kertjében! Nem te gyomlálsz, és nem is te szeded le a termést!

Érted? Nem adunk el terméket. Nem dolgozunk mások helyett. Így nem kell sok időt fordítanod az üzletre. Tanítod, mentorálod a munkatársaidat. Ők azt fogják tenni, amit tőled láttak, amit megtanultak tőled. Ha a hatékony módszerek másolódnak a csoportodban, akkor kiemelkedő lesz az eredmény is.



Biztosan kitalálod, hogy sokaknak miért negatív a véleményük az MLM-ről. Kevésbé jó módszerek másolódtak. Vagyis nem a rendszer rossz, hanem az követ el hibát, aki egy eredendően hatékony, igazságos, bőkezű rendszer csillogó fogaskerekei közé talicskázza már az első napon a homokot. Azután csodálkozik, hogy akadozik a gépezet. Sokan fanyalogva, talán még irigykedve is beszélnek az MLM-ben sikeres, kiemelkedőn kereső emberekről. Pedig nagyon hálásak lehetünk nekik azért, amiért mutatják, kitapossák előttünk az utat, amiért, megmutatják és megtanítják személyes példamutatásukkal, hogy miként volna célszerű...csak figyelnünk kell őket.

Ennyi a feladat! Megtanulható, megcsinálható? Másolj le engem! Én csak nyertem rajta! Ha engem másolsz, akkor hozzám hasonlóan jársz!

Nem kell kitalálnod semmit, mert már kitalálták, kipróbálták.
Nem kell kapálnod az ültetvényeken. Arra  szakembereket alkalmaz a cég. Nem a te gondod.
Ahogyan a betakarítás, szállítmányozás, raktározás, gyártás, minőségellenőrzés, könyvelés, kutatás, fejlesztés, marketing sem a te gondod.
Az egész folyamat közül neked a legjobban fizetett, valamint a legkényelmesebb munkát kell elvégezned. Beszélj a jó tapasztalataidról!





Nem kell befektetned, kockázatot sem kell vállalnod...csak nyerhetsz az együttműködésen!

Létezik egy családi vállalkozás a világon. A Forever Living Products a világ egyik legnagyobb cége. Sok dollárcsilliárdos szeretne tulajdonrészt magának belőle, mert minden évben képes fejlődni. Ez a folyamat már 35 éve tart. Stabil, megbízható, feddhetetlen, korrekt, elkötelezett, komoly vízióval rendelkező cég. Az FLP nagyon jól tudja, hogy TE vagy számára a legfontosabb. Ezt nem csak kommunikálja, hanem ennek szellemében is működik.



Mit gondolsz? Mit érlelhet számodra az FLP-vel való együttműködés? Elárulom. Amit el tudsz képzelni, és amit tisztességesen el tudsz végezni. Az FLP a te hatástöbbszöröződ! Keress elérhetőségeim valamelyikén! Segítek neked is! Csatlakoztasd magad a 220V-ra!


Tekintsd meg a következő rövid, néhány perces filmeket, riportokat!










A következő linkekre kattintva nagyon jó fotókat nézhetsz meg a cégről, magyar és nemzetközi rendezvényeiről, termékről, lehetőségről:

http://foto.foreverliving.com