2015. július 28., kedd

Csak csináld! Csak fogyaszd! A többi megy magától...

Hívd el a számodra legszebb nőt vacsorázni egy csendes étterembe! Legyen ízléses, hangulatos az asztalotok! Ülj közel hozzá! Fogd meg a kezét, s mondd el neki, hogy mennyire inspiráló számodra a közelsége, hogy nagyon szeretsz vele beszélgetni.... s hogy gyönyörűek a szemei, és gyakran az esti sétáidon is azon kapod magad, hogy a csillagos égbolton is az ő elvarázsoló tekintetét keresed! Tégy mindent úgy, hogy érezze magát a világ legszerencsésebb teremtésének!


Amikor kihozza a pincér az ínycsiklandozó finomságokat, vedd el előle a tányérját, rágd meg az ételét, köpd vissza a tányérjába, mond azt, hogy így már jó lesz, kívánj jó étvágyat, és folytassátok a romantikus vacsorát!
Az este további részében már bátran és bármit megtehetsz.
...
Hívd meg a barátaidat egy röfögős esti italozásra! Kínáld őket sóssal, hogy nagyon szomjazzanak! Lassan töltsd ki a poharakba a hideg, gyöngyöző sört! Amikor inni akarván a szájukhoz emelik a poharaikat, kapd ki gyorsan a kezükből, és gargarizálj a sörrel! Ha már biztonságosnak ítéled az italok fogyasztását, köpd vissza a poharakba, emeld a tiédet rájuk, kiabáld hangosan a szemük közé; "Eksöndzsampindzsekszoncsákeszabrékesz! Fenékig!Kutya, aki nem iszik!"
Ha nem vernek meg, szerencséd van.
...
A Forever is annyira egyszerű, mint az evés vagy az ivás. Miért kell erről annyit beszélni, egymást győzködni? Csak csináld! Csak fogyaszd! A többi megy magától...