2015. május 2., szombat

Próbáld meg! Mondj igent!

"Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és nem vagy benne biztos, hogy meg tudod csinálni, mondj igent - aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni.”
Richard Branson    


Bevásárlásból hazafelé találkoztam egy ismerősömmel. Beszélgettünk egy picit. Mesélt a jelenlegi, nehéz helyzetéről. Én felajánlottam neki a segítségemet, vagyis a Forever nyújtotta lehetőséget. Elmondta, hogy fél. Mert ő kicsinek, kevésnek érzi magát ehhez. Úgy váltunk el, hogy majd jelentkezik, majd olvasgatja kicsit a blogomat, talán bátorságot merít az itt leírtakból.
Én pedig töprengtem kicsit hazafelé.
A Foreverben a siker sohasem egy emberen múlik. Sőt, egyedül képtelen volna bárki is sikeressé, eredményessé válni. Az nem gond, ha kicsinek érzi valaki magát. Ez úgyis múlandó. A tevékenység hozza magával a tudást, a rutint, az önbizalmat. Itt mindenki a másik emberrel összefogva, egymást kiegészítve, segítve éri el a célját.
Akármilyen kicsi vagy, lehetsz óriás. (Ide kattintva olvass erről többet!)
...és a nagyvállalkozók, a munkaadók is tudják ezt nagyon jól. Ők a másik ember idejét, tudását vásárolják meg. Éppen annyit fizetnek érte, hogy még számukra hajtson hasznot. Persze egy vállalkozó kockáztat valamelyest, míg az alkalmazott nem. A vállalkozónak, tulajdonosnak, munkaadónak kell rendelkeznie vízióval, céllal, elképzeléssel, tervvel, versenyképes tudással, üzleti stratégiával, addig az alkalmazottnak nem szükséges a legjobbnak lennie, lehet akár "robot" is. Tudom, ez nagyon le van egyszerűsítve, és nincs mindenhol pontosan így. De általánosságban elmondható.

A Forever minden ember számára egy kiváló lehetőség arra, hogy a saját kezébe vegye élete irányítását, hogy fokozatosan, kockázatmentesen jobb életkörülményeket alakíthasson ki magának, mint az éppen aktuális. Olvass többet a hogyanról, a lehetséges miértekről ezen a blogon, vagy a www.benkezoltan.hu linkre kattintva, és olvasd el ide kattintva azt is, hogy mennyire egyszerű a mi munkánk! Szerintem ezt bárki meg tudja csinálni! Akkora lépésekkel haladj, amekkorákat biztonságosan meg tudsz lépni!

aa