2014. március 27., csütörtök

Nők, anyák hatástöbbszörözéssel a fáradtság ellen

Felgyorsult világunkban - amennyiben napjaink sikerembereit, a fiatal üzletembert, üzletasszonyt vesszük szemügyre - a legfontosabb dolog, amiért mindenki mindent elkövet: a siker, a pénz. Azonban ezek kézzelfoghatóvá válása esetén már észrevehető, hogy legnagyobb kincsnek mégsem ezek számítanak, hanem azok, amiket ennek hajszolása során esetleg el is veszíthet az ember, s ez nem más, mint az egészség és az idő.
Ezeknek közös jellemzője, hogy az anyagi tényezőkkel ellentétben pótolhatatlanok, hiszen az egészség megromlása igen komoly következményeket von mag után, s ebből egyenesen adódhat a sikeresség, anyagi biztonság labilissá válása is, míg az idő megállíthatatlanul, mint száraz homok pereg ki akár az összeszorított, akár a széttárt ujjak közül. Emiatt úgy gondolom, hogy az ezekkel való gazdálkodás kellene, hogy az élet legfontosabb célja legyen.


A hatástöbbszörözéssel időt nyerünk.

Gyalog is mehetek, de gyalog mennék-e, ha sietek, és hajthatnám a kerékpárt is, ha beülhetnék egy autóba, vagy egy többnapos utat és fáradalmait kiválthatnék egy gyors repülővel?

Dolgozhatom a magam erejéből, tisztességéből. De ha már az időmet pénzre akarom cserélni, akkor elgondolkozom-e azon, hogy miként tudom időm értékét megnövelni, hogyan tudok egységnyi idő alatt több profitot termelni, nagyobb forgalmat létrehozni, hatékonyabban oktatni, gyorsabban másolódni, hogyan tudom megtöbbszörözni magam, hogy egyszerre több helyen lehessek?

A Forever ezt kínálja a NŐ, az ANYA számára, a lehetetlent. Legyen egy időben több helyen! Érjen el olyan eredményt, mint amilyenre önmagában sosem lenne képes, valamint munka mellett maradjon elegendő ideje saját magára és a családjára is!