2014. március 31., hétfő

Fatntasztikus, újra megnyerte az ultrafutóversenyt

"A három sportóriás megcsinálta az UltraMilano-Sanremo 282km-es ultrafutóversenyt, Európa leghosszabb futóversenyét! Szőnyi Ferenc 2. lett a teljes mezőnyből 33:16:00 idővel (őrület..!), DR. LUBICS SZILVIA ELSŐ LETT A NŐK KÖZÖTT és egyetlen női befutó, a teljes mezőnyben 8.(!!!!) 40:17:47 idővel és hatalmasat futott (bár ott lehettünk volna), KULCSÁR ANDRÁS, aki 12. lett a teljes mezőnyben, 41:13:10 idővel! HIHETETLEN ÉS ÓRIÁSI TELJESÍTMÉNY!"



A futók nem pénteken gondolták először, hogy elindulnak ezen a rendkívüli versenyen. Komoly tervezés, szervezés, a mindennapok célhoz igazítása (és még sok minden) volt szükséges ahhoz, hogy egyáltalán rajhoz állhassanak.
Azok, akik egy beszélgetés vagy bemutató után végül "meg sem próbálják" magukat a Forever világában, azokkal talán ott következik be a "félresiklás", hogy nem érzékelik mennyire változhat meg számukra kedvező irányba és mértékben az életük, ha türelmesen, lépésről-lépésre haladnak a Foerverben. A türelmes és kitartó munkának nagy eredményei vannak. Ahogyan egy maratoni versenyben is fontosabb a részvétel, mint a győzelem, úgy a Foreveres munkádban is csak önmagadhoz kell mérned a teljesítményedet. Én azon versenyzők előtt is kalapot emelek, akik végül nem futottak át a célvonalon. Mert a felkészülést ők is elvégezték, és az életükre nézve az a nagyobb tett.

Gyere velem, és élvezd a Foreverrel töltött minden percet! ...és természetesen az eredményét is.


Kattints a képre, ha nagyobb méretben szeretnéd látni!