2016. április 10., vasárnap

Hálózatot építeni annyi, mint tanítani

Gyakran gondolják azt az emberek, hogy hálózatot építeni... Sok mindent gondolnak erről az emberek. De csak kevesen azt, amit kellene.

Valójában azon múlik a sikered, hogy tetszik-e a jelöltjeidnek az, ahogyan megközelítetted őket az ajánlatoddal. Ha tetszik, ha nem érzik tehernek, tolakodónak, ha kérdésükre kapnak választ, a problémájukra megoldást... akkor bizonyára sikered lesz.

Persze nemcsak ennyi. Mivel az emberek 99,9%-ka téves ismeretekkel rendelkezik a hálózatépítésről, ezért mint minden más szakmát, ezt is tanulniuk kell. Ezt azért jó tanulni, mert egyszerű, könnyen és gyorsan megérthető, és már a tanulás fázisában is lehetünk sikeresek. Senkivel sem kell versenyeznünk, nem valakinek az állására, pozíciójára pályázunk stb.

Taníthatsz te magad, ha személyesen beszélgetsz, előadsz... vagy használod az internet nyújtotta kommunikációs eszközöket, lehetőségeket. Használhatsz egyéb eszközöket... céges honlap, saját blog, céges információs anyagok, könyvek, céges rendezvények stb.



Komolyan, játékosan, sok pénzt fizetve érte, néha mintha az életünk múlna rajta, önállóan vagy másokkal együtt, kedvtelésből vagy határozott cél miatt... de tanulunk és tanítunk... mindig... megállás nélkül.
Arra biztatlak, hogy merj tanítani, vezetni! Mert velünk, nálunk egyszerű, könnyű... mert csak magadat kell adnod, és az eszközöket használnod.

Ezeket ajánlom figyelmedbe...

Vezetőképzés
Félperces prezentáció
Nem piramis, de legyen igazad
Ezért nem termékeladással foglalkozunk
Ennyire egyszerű
Alkalmazottaknak hatástöbbszörözést