2013. november 23., szombat

Elgondolkodtató

Donald Trump, Amerika egyik leggazdagabb embere részt vett David Letterman egyik TV-Show műsorában. Dave megkérdezte, mit tenne, ha most mindenét elveszítené, és mindent elölről kellene kezdenie? - Trump így válaszolt:


"Keresnék magamnak egy jó kis MLM-társaságot, és azonnal munkához látnék." Amikor a közönség kifütyülte, komoly arccal hozzájuk fordult és ezt mondta: "Látják, pont ezért vagyok én itt fent és Önök ott lent!"

A network marketing (MLM) már több, mint hetven éves, mégis még mindig többen vannak azok, akik nem ismerik. Az MLM-mel való első találkozás során az emberek többsége azt a kérdést teszi fel, hogy mit kell csinálni, mi a munka. Ez olybá hat, mintha minden alkalmazott a munka szeretete miatt dolgozik ott ahol, annyit, amennyit a főnöke kíván, és annyiért, amennyire a munkaadója becsüli. Valójában csak kevesek elégedettek a munkájukkal és a munkakörülményekkel, a fizetésükkel, a szabadidejükkel. Igen, a munkahelyünkön nincs választási lehetőségünk, de a másodállásunkat már megválaszthatjuk. Éppen ezért szerencsésebb volna azt a kérdést feltenni magunknak, hogy a network marketinggel hová lehet eljutni, mit érhetünk el vele. Más eredményre vezet! Akik komolyan aggódnak vállalkozásuk vagy jövőjük miatt, akik szeretnék Egészség - Idő - Pénz háromszögüket harmóniába hozni, azok kérem, tárgyilagosan vegyék szemügyre a hálózati marketinget!


Az MLM egy kivételes lehetősége, amellyel Ön speciális szaktudás vagy előképzettség nélkül, nagyon rugalmas keretek között, kockázatmentesen, törvényesen, jelentős jövedelemhez juthat, amellyel megteremtheti anyagi biztonságát.


Ha volna lehetősége a fizetése mellé havonta 30.000Ft-ot keresnie, mihez kezdene vele?

- Nyugdíj előtakarékosságba fektetné?
- A gyermekei taníttatására fordítaná?
- Az autója vagy lakása törlesztőrészletét finanszírozná belőle?
- Összerakná egy éven keresztül, majd egy szuper családi nyaralást fizetne belőle?
- Éves uszodabérletet venne gyermekeinek és hitvesének, és maradna még másra is?
- Ruhatárát is fel tudná belőle újítani, és maradna még másra is?
- A családja egészségmegőrzésére költené?
- Összegyűjtené gyermekei számára, hogy indulásuk az életben könnyebb legyen?

Biztos vagyok benne, hogy önnek is volnának ötletei, ön is tudna mire költeni havi +30.000Ft-ot. Ha ön megosztja velem, hogy miért szeretne havonta +30.000Ft-ot keresni, én megtanítom önnek, hogy miként keresheti meg.